Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Clubul motociclistilor din Vaslui si Lotul de Finess si Culturism au participat la Festivalul Sporturilor

Publicat

in

Festivalul Sportului, actiune desfasurata la Vaslui, la Silver Mall, a adunat anul acesta numerosi sportivi, dar si vasluieni dornici sa afle mai multe despre miscare. Alturi de sportivi, la Festivalul Sporturilor s-au aflat si motociclistii clubului moto LEGIO PHOENIX MC. 

Pasiunea pentru motociclete a creat în Vaslui un club al motocicliștilor, iar Cristian Cîmpean este președintele acestui club. Odată cu venirea sezonului cald, numărul motocicliştilor a crescut pe drumurile din județ, astfel că aceștia vor să tragă un semnal de alarmă și sa spuna tururor ca motocicliştii există în trafic.  „Am fost prezenti la acest festival. Vrem ca lumea sa ne cunoasca, vrem sa avem o relatie buna cu restul participantilor la trafic. Oferim si cerem respect. Fenomenul moto la noi este sezonier. După iarnă, şoferii poate s-au dezobişnuit să se uite după motociclişti”, spune Cristian Cîmpean, presedintele clubului moto LEGIO PHOENIX MC.

Acesta a ţinut să atragă atenţia că nu toţi motocicliştii sunt teribilişti „care se dau pe o roată sau care merg cu 300 de kilometri pe oră”.

„Noi, prietenii aceștia care am înființat clubul, ne cunoaștem de mult. Ne-a unit mereu pasiunea pentru motociclete. Dorim să arătăm lumii că existăm, să arătăm celorlalţi participanţi la trafic că că există şi să fie şi ceilalţi şoferi conştienţi de acest lucru”, a mai adăugat Cîmpean. 

Legio Phoenix MC alături de lotul de culturism și fitness, coordonat de Emilian Stirbu

La Festivalul Sporturilor 2019 a fost si Lotul de Fitness și Culturism din Vaslui. Cei prezenti au putut urmari evoluția sportivilor legitimați. Acestia au prezentat atat exerciții din cadrul antrenamentelor de baza cât și demonstrații individuale de men’s pfizic, bikini fitness, classic pfizic și Culturism. 

Sportivii antrenati de Emilian Stirbu cuceresc mereu podiumul la competitiile la care participa. 

Recent la Focșani, la o nouă etapă de campionat național la culturism la care au participat sportivi din Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vrancea, lotul de fitness și Culturism din Vaslui s-a întors triumfător. Județul Vaslui a participat cu 8 sportivi, 4 dintre ei fiind la prima participare. Aceștia s-au întors de la Focșani cu mai multe premii. 5 medalii a obținut județul Vaslui prin sportivii antrenați de Emilian Știrbu. 

2 medalii de aur ( Sava Vasile campion absolut al categoriei Classic pfizic și Bocancea Răzvan campion al categoriei culturism seniori 90 kg), 2 medalii de argint ( Aurina Petrea-Știrbu vicecampioana body fitness senioare și Robert Scortos vicecampion al categoriei bb classic juniori)

1 medalie de bronz (Robert Ionaşcu categoria men’s pfizic juniori).

“Îmi felicit toți sportivii pentru munca depusa, pentru rezultate și pentru implicare. Mulțumim clubului Power Gym Vaslui pentru sprijinul acordat în pregătire. Mulțumim familiilor care ne-au fost aproape, organizatorilor, membrilor federației și tuturor celor care ne-au susținut”, a declarat Emilian Știrbu. La competitia de la Vaslui a fost prezent și președintele federație de fitness și Culturism. Aceasta a fost prima competiție a clubului Power Gym Vaslui. Toți cei 8 sportivi s-au calificat în faza finala la campionatul național de fitness și Culturism Brașov din 28 septembrie. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.