Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un vasluian a dat alcooltestul politistilor din Iasi peste cap! S-a urcat beat turta la volan!

Publicat

in

Politistii din cadrul Sectiei nr. 1 Politie Rurala Iasi au oprit, pentru control, pe raza comunei Bârnova, un autoturism condus de un barbat, de 46 de ani, din judetul Vaslui. Întrucât soferul emana halena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Barbatul a fost condus la o unitate medicala, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Cercetarile continua.

Si politistii din cadrul Biroului Rutier Pascani au oprit, pentru control, pe DC 316, în comuna Todiresti, un autoturism condus de un tânar, de 28 de ani, din comuna Todiresti. Întrucât soferul emana halena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânarul a fost condus la o unitate medicala, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Cercetarile continua.

Totodata, si politistii din cadrul Serviciului Rutier Iasi au oprit, pentru control, pe raza comunei Ciortesti, o autoutilitara condusa de un barbat, de 68 de ani, din municipiul Iasi. Întrucât soferul emana halena alcoolica, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Barbatul a fost condus la o unitate medicala, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Cercetarile continua.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.