Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un tată a murit la spital, călcat în picioare de două bestii. Fiica lui ar fi trebuit să dea azi Bacalaureatul

Publicat

in

Doi bătăuşi din Argeş au lăsat o fiică orfană de tată după ce l-au călcat în picioare, în trafic, pe Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş. După ce l-au pus jos, ar fi continuat să-l lovească cu picioarele în cap. Cei doi erau într-un BMW, cu care şicanau maşinile pe stradă, forţând o tamponare şi obligând doi şoferi să oprească. Unul dintre cei doi şoferi, Cătălin, a coborât din maşină să-i confrunte.

Potrivit ziarulargesul.ro, doi cetăţeni de etnie romă au coborât din BMW şi au tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra lui Cătălin, lovindu-l devastator în cap.

Bătăuşii au lăsat o fiică orfană de tată

Poliţia şi ambulanţa au fost chemate de celălalt şofer oprit, care nu ar fi ieşit din maşină. Cei doi bătăuşi au fugit apoi, dar au fost identificaţi rapid şi prinşi, apoi reţinuţi.

Imediat după agresiune, a fost diagnosticat cu hematom subdural acut, edem cerebral difuz şi contuzii cerebrale hemoragice. Starea era critică. Cătălin a stat în comă de gradul 4 timp de 6 zile, dar a murit în această dimineaţă la Spitalul din Piteşti.

Cei doi agresori au lăsat o fată orfană şi de tată, după ce şi mama tinerei a murit cu câţiva ani în urmă, răpusă de boală. Fata ar fi trebuit să susţină azi prima probă la Bacalaureat.

Bătăuşii, Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, din Merişani, satul Malu Vânăt, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Cei doi agresori au contestat măsura arestării preventive, urmând a fi aduşi în cursul zilei de mâine în faţa instanţei, pentru susţinerea cauzei.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.