Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tanarul care a provocat accidentul cu 5 morti era baut! Iata ce alcolemie avea!

Publicat

in

Tânărul care a provocat la sfârşitul săptămânii trecute un accident rutier grav soldat cu cinci morţi şi şapte răniţi, consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Surse judiciare au declarat pentru STIRIEST ca în urma analizelor efectuate, s-a stabilit că în momentul producerii accidentului, bărbatul ar fi avut o alcoolemie de 1,3g/l alcool pur în sânge. Mama lui Bogdan a venit din Italia, cernită toată, să-şi îngroape băiatul. Nu crede că băiatul ei, şofer profesionist, avea viteză: „Numai mamă să nu fii! să vii de la 2.500 de km să-ţi îngropi băiatul!”

Victimele accidentului mortal din Bădeana, Vaslui, au vârstele între 17 și 34 de ani. Patru dintre cei cinci morți erau în aceeași mașină. Şoferul acesteia, Bogdan Topriceanu, avea 31 de ani şi în momentul producerii accidentului avea 110 km la oră.

A intrat într-o depăşire fără să se asigure şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar şi în care erau două familii ce se întorceau din vacanţă din Grecia. Şoferul acesteia a murit şi el, soţia lui e în comă, iar fetiţa lor de 13 ani e rănită. Bogdan era tatăl unui băieţel de 9 ani, iar în august urma să facă nunta cu iubita lui.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.