Safir Rotiserie
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Vantul a doborat o schela peste un barbat

Publicat

in

Un bărbat a fost rănit, miercuri, la o fermă agricolă din Tutova, după ce o schelă pe care încerca să o monteze a căzut peste el, pe fondul vântului foarte puternic.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui au demarat verificări şi urmează să stabilească măsurile legale în acest caz.

‘Incidentul s-a petrecut la o fermă agricolă, acolo unde un salariat a fost lovit de o schelă pe care încerca să o monteze. Din cauza vântului foarte puternic schela s-a prăbuşit peste bărbat, provocându-i răni. Au fost demarate verificări pentru a vedea dacă au fost respectat măsurile de securitate în muncă, dacă salariatul avea echipamentul adecvat şi urmează să stabilim măsurile care se impun. Ţinem legătura cu angajatorul, pentru a şti cum va evolua starea de sănătate a salariatului rănit’, a declarat inspectorul-şef adjunct al ITM Vaslui, Costel Harja.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, care l-a transportat la Spitalul de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ din Bârlad.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.