Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Au răspuns la telefon și și-au pierdut toți banii. Ce au pățit doi bătrâni

Publicat

in

Metoda accidentul face şi acum victime, deşi autorităţile i-au anunţat pe oameni de nenumărate ori să fie atenţi. Doi soţi din Bacău, de 78 şi 76 de ani, şi-au pierdut toţi banii: peste 2.000 de euro. I-au dat unui străin după ce au primit un telefon şi au fost anunţaţi că fata lor din Spania are nevoie de bani după un presupus accident. Şocaţi, bătrânii nu au mai verificat informaţia şi au fost păcăliţi.

Cei doi soţi au fost sunaţi pe telefonul fix şi anunţaţi că fiica lor are nevoie de 10.000 de euro pentru a scăpa cu viaţa. Vecinii bătrânilor spun că indivizii au acţionat dintr-un taxi, parcat la câteva străzi distanţă. În maşina s-ar fi aflat şi o femeie care juca rolul presupusei fiice şi striga după ajutor prin telefon. Un tânăr s-a dus la poarta familiei şi a luat peste 2.000 de euro. Femeia era convinsă că vorbeşte cu fiica din Spania şi imediat a adunat toţi banii din casă. Oamenii spun că bătrânii, speriaţi, nu au cerut ajutor.Tot vecinii au fost cei care i-au îndemnat pe bătrâni să sune la poliţie.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.