Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bătrână amendată cu 500 de lei pentru 5 legături de pătrunjel

Publicat

in

O bătrână în vârstă de 78 de ani, din Ploieşti, a fost amendată cu 500 de lei, după ce a fost prinsă în timp ce vindea 5 legături de pătrunjel şi cinci legături de foi de viţă de vie. Totul s-a întâmplat în timpul unei acţiuni de amploare a poliţiştilor Secţiei 2 Ploieşti într-o piaţă din oraş. Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au legitimat mai multe persoane, au aplicat amenzi şi au confiscat marfă în valoare de… 40 de lei. Printre cei legitimaţi de agenţi s-a numărat şi Maria S. o bătrână de 78 de ani care obişnuia să vândă verdeaţă în piaţă.

Potrivit procesului-verbal de constatare a contravenţiei, întocmit de un poliţist al Secţiei 2 Ploieşti, cele 5 legături de pătrunjel şi cele 5 legături de foi de viţă de vie au fost distruse de bătrână.

Fiul bătrânei a plătit jumătate din amendă şi a transmis procesul-verbal jurnaliştilor de la observatorulph.ro, cu menţiunea: ‘Am achitat eu amenda, ca să nu mai stau prin instanțele de la noi, dar am vrut să știe toată lumea cum merge treaba’.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.