Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Copil găsit mort în pisicina din curte. Fratele său, în stare de șoc

Publicat

in

Incident teribil petrecut în localitatea Șcheia din judeţul Suceava. Un copil de 9 ani a fost găsit fără suflare în piscina din curtea casei.

Şocaţi, părinţii au sunat imediat la 112 însă, din nefericire, doctorii nu l-au putut salva. Poliţiştii şi inspectorii de la Protecţia Copilului au început mai multe anchete.

Băiatul s-ar fi aflat în piscina din faţa casei împreună cu fratele lui mai mare, în vârstă de 11 ani. Medicii l-au resuscitat timp de o oră, însă fără rezultat. După ce au declarat decesul, criminaliștii au făcut măsurători şi au stabilit ca apa din piscină avea 60 de centimetri adâncime iar părinţii le-au spus poliţiştilor că băiatul ştia să înoate.

Mai mult, pe corpul acestuia nu au fost observate urme de violenţă. Fratele mai mare, în stare de şoc, nu a putut să le dea detalii. Rezultatele necopsiei au arătat că moartea copilul s-a produs prin înec, având apa în plămâni.

mÎn acest caz şi cei de la Protecţia Copilului au deschis o anchetă iar fratele mai mare urmează să fie consiliat psihologic. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.