Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O femeie a dormit trei săptămâni în porumb, de frica unui violator eliberat

Publicat

in

O femeie din comuna Odobeşti (Bacău) a dormit trei săptămâni în porumb, la marginea satului, de frica unui violator în vârstă de 25 de ani, recent eliberat din închisoare, care a promis că se va răzbuna pe toţi cei care l-au trimis după gratii.

Eliberat în urmă cu două luni, tânărul a semănat teroare în comuna Odobeşti din Bacău. Înarmat cu un cuţit, violatorul eliberat a atacat mai multe persoane, care ar fi depus mărturie împotriva lui în dosarul în care a fost condamnat la închisoare.

Mai mult, el a atacat-o inclusiv pe femeia pe care a violat-o în urmă cu mai mulţi ani. De frica tânărului, femeia a declarat că a dormit într-un lan de porumb de la marginea satului.

“A zis că mă taie şi mă omoară. Când a scăpat la vreo săptămână gata. Am stat câteva zile prin păpuşoi am dormit. De trei săptămâni dorm prin păpuşoi tocmai pe pârâu. Toată ziua mă cauta”, a declarat femeia, potrivit zdbc.ro. După ce a urmărit-o pe femeie, agresorul a intrat peste ea în casă, iar aceasta s-a ascuns într-un dulap pentru a scăpa de furia violatorului. Mai mult, el chiar ar fi încercat să violeze o vecină a victimei sale, al cărei soţ lucrează în străinătate. Poliţiştii l-au reţinut pe suspectul în vârstă de 25 de ani, acesta fiind ulterior arestat preventiv.
observator

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.