Conecteaza-te cu noi

StiriEst

VIDEO Sarmalele de la Stefan cel Mare pe placul Ministrului Justitiei Ana Birchall

Publicat

in

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a fost prezent la sărbătoarea comunei Ștefan cel Mare unde s-au comemorat 515 ani de la moartea marelui domnitor al Moldovei. Aceasta a fost servită de localnici cu sarmale după ce a dat o tură pe la toate tarabele cu bunătăți. 

„Sarmalele sunt foarte bune. Mi-a spus domnul primar acest lucru de cand m-a invitat si a avut dreptate. Este greu să reproduc în cuvinte cât de bune sunt”, a spus Petre Daea.

Primarul comunei Ştefan cel Mare, Mihai Moraru, i-a spus ministrului că ‘Ştefan cel Mare este o comună de oameni gospodari şi muncitori’.

‘Trăim din agricultură şi am ţinut foarte mult să o avem printre noi pe doamna ministru Ana Bircall. Suntem urmaşii marelui voievod Ştefan cel Mare, e datoria noastră să îi cinstim numele şi e o onoare pentru noi să trăim în aceste locuri’, a afirmat primarul Mihai Moraru.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.