Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bebelus traumatizat de cadrele medicale din spital. Are mana plina de vanatai

Publicat

in

Ancheta la Spitalul de Urgenta din Suceava dupa ce o fetita de doar cinci luni s-a ales cu mai multe vânătăi. Totul după ce i-au fost recoltate probe de sânge, iar medicii le-au spus parintilor ca asa este normal. Practic mana fetitei a fost aproape mutilata. Mama acesteia a postat mai multe imagini pe retelel de socializare si a povestit cosmarul prin care a trecut pentru a-i face copilei un set de analize.

„Azi i-au luat sânge fetiței mele de 5 luni, într-un hal animalic pot sa zic. Am întrebat asistentele dacă li se pare normal să facă așa și au zis că Da! Am întrebat doctorița dacă i se pare normal să se ia sânge așa și a zis că <<Da! Ea e mai sensibilă și de asta i-au rămas urme, se mai întâmpl>>. Vouă vi se pare normal?! Poate îs nebună eu și nu știu ce zic și nu ni s-a dat măcar o cremă sau să îmi zică să pun gheață sau ceva să se amelioreze!”, a scris Floarea Buga pe pagina sa de Facebook.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.