Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Elevul care s-a sinucis imediat după Bac a luat 9.25

Publicat

in

Ionatan Bîtea, elevul premiant de la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, care și-a luat zilele după ce a dat examenul de Bacalaureat, a fost notat cu 9.25. Tânărul, care terminase Filologia, a luat 9,1 la proba de Limbă și literatură română, 9,85 la Istorie, proba obligatorie a profilului, 8,8 la Geografie, obținând o medie generală de 9,25. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Ionatan a murit cu doar câteva zile înainte să împlinească 19 ani, la o zi după ce a susținut ultima probă a examenului de Bac. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor merg pe mâna sinuciderii, deşi nu a fost găsit un bilet de adio.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Elevul obţinuse premiul III în clasa a 12-a

Elevul din Oradea a fost găsit spânzuratde un copac într-o pădure din spatele unei benzinării, iar poliţiştii anunţă că „în acest caz nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale”.

Apropiații nu își pot explica motivul care l-ar fi putut împinge pe elev să recurgă la un asemenea gest.

De altfel, colegii și prietenii lui Ionatan spun că elevul era mereu cu zâmbetul pe buze, obţinuse premiul III în clasa a 12-a, se aştepta să obţină o medie foarte bună şi la Bacalaureat şi muncise foarte mult pentru a ajunge la un înalt nivel educaţional, deşi provenea dintr-o familie numeroasă din localitatea Alparea.

Potrivit Adevărul, tânărul fusese deja acceptat la o universitate din China, pentru a urma studiile superioare.

Astăzi, chiar în ziua afișării rezultatelor de la Bacalaureat, Ionatan Bîtea a fost condus pe ultimul drum.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.