Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tanar arestat dupa ce a produs un accident. A condus fara permis, iar un copil a murit

Publicat

in

Tânărul de 19 ani care a provocat, marţi, un accident de circulaţie în urma căruia fratele său în vârstă de 12 ani a decedat a fost reţinut de poliţişti.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat pentru AGERPRES că tânărul este acuzat de ucidere din culpă, conducere fără permis şi fuga de la locul accidentului şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Poliţiştii vasluieni au stabilit în urma cercetărilor efectuate că accidentul din comuna Băceşti, în care şi-a pierdut viaţa un copil de 12 ani, a fost provocat de fratele acestuia, un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu avea permis de conducere.

‘În urma cercetărilor s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 19 ani, care nu deţinea permis de conducere. În maşină se mai aflau doi fraţi de-ai tânărului, în vârstă de 17, respectiv 12 ani, mama acestuia şi un unchi. Din accident a rezultat decesul minorului în vârstă de 12 ani, care circula pe locul din stânga conducătorului auto, maşina fiind cu volanul pe partea dreaptă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ’, a spus Bogdan Gheorghiţă. Iniţial, salvatorii ajunşi la faţa locului au crezut că cel care provocase accidentul a fost chiar copilul de 12 ani, deoarece l-au găsit pe acesta singur lângă autoturism.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.