Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Tânăr din Iaşi găsit fără suflare, la scurt timp după moartea iubitei sale. A cerut să fie înmormântat cu ursuleţul de pluş al fetei

Publicat

in

Olivian, un tânăr de 30 de ani, din Iaşi, a fost găsit fără viaţă în casă, de cel mai bun prieten al său. Tânărul şi-ar fi încheiat socotelile cu viaţa după moartea iubitei sale, cu câteva zile în urmă. Pierderea fetei pe care o iubea ar fi avut un impact dezastruos asupra lui.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Tânărul ar fi lăsat un testament şi un bilet de adio, în care şi-ar fi explicat motivele gestului său. De asemenea, el ar fi cerut, în biletul de adio, să fie înmormântat cu ursuleţul de pluş al iubitei sale. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„Decesul a avut loc cu cel putin doua ore inainte ca echipajul medical sa ajunga la fata locului. S-a constatat ca pacientul consumare alcool cu medicamente, in cantitate mare. Din informatiile pe care le avem, se pare ca acesta a lasat un testament si un bilet de adio”, precizează surse medicale pentru bzi.ro.

În testamentul său, tânărul ar fi indicat persoana care să se ocupe de înmormântarea sa, aceea fiind chiar tânărul care l-a găsit fără suflare. De asemenea, el ar mai fi cerut ca ursuleţul de pluş al iubitei sale să fie pus în sicriul său.

Poliţia a început cercetările pentru elucidarea tuturor amănuntelor în acest caz.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.