Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Drama unei fete de 14 ani, batjocorită de mai mulți tineri şi acuzată de rude că a greşit

Publicat

in

O fată în vârstă de 14 de ani, din Blândeşti (Botoşani), trăieşte o adevărată dramă, după ce, în urmă cu câteva zile, ar fi fost batjocorită de mai mulţi tineri şi apoi acuzată, inclusiv de rude, că a greşit. Fata, care a împlinit 14 ani în luna februarie, a absolvit în acest an clasa a VIII-a şi s-a înscris la o şcoală profesională de ospătari.

Drama copilei a început pe 30 iunie, atunci când a ieşit să se joace cu ceilalţi copii din sat, în faţa şcolii.

La un moment dat, fata a mers la magazinul din sat de unde şi-a cumpărat seminţe şi suc, acolo unde s-a întâlnit cu un grup de tineri care ascultau muzică şi consumau alcool. Abordată de câţiva dintre tinerii petrecăreţi, fata s-a întors în faţa şcolii, acolo unde au mers şi tinerii.

Câteva minute mai târziu, fata ar fi urcat într-o maşină, cu aceiaşi tineri care consumau alcool la magazin, şi a fost dusă la marginea satului, acolo unde ar fi fost batjocorită.

“Se spune că ar fi fost vreo 14 sau 20 de băieţi, care se invitau reciproc, apelându-se pe telefoanele mobile”, a declarat un localnic pentru monitorulbt.ro.

Fata a ajuns acasă aproape de miezul nopţii, iar familia a luat-o la întrebări. Dacă la început a negat că ar fi fost abuzată, ulterior a recunoscut, însă ar fi fost certată şi acuzată că a greşit.

În continuare, fata a încercat să îşi pună capăt zilelor şi a ajuns de urgenţă la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au mers la fată pentru a-i oferi consiliere psihologică.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.