Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Doi români – o femeie și un copil – uciși în Grecia. Mai mulți vasluieni care au bilete cumpărate în zona tragediei vor să renunțe la vacanță

Publicat

in

Un băiețel în vârstă de 8 ani și mama sa au murit, aseară, după ce acoperișul unui restaurant din stațiunea grecească Nea Plagia, din regiunea Halkidiki, a fost smuls de o furtună și a căzut peste ei.

Deocamdată, Ministerul Afacerilor Externe nu a confirmat știrea însă potrivit Agenției Reuters, cei doi români nu sunt singurele victime ale furtunii care a s-a abătut asupra litoralului grecesc.

Un copil și un bărbat de naționalitate rusă au murit după ce un copac doborât de vântul puternic a căzut peste ei în localitatea Potidea.

De asemenea, doi soți în vârstă, din Cehia, care se aflau într-o rulotă, au murit după ce vântul a răsturnat-o, tot în regiunea Halkidiki.

Potrivit reprezentanților unui centru medical, citați de agenția de presă, circa 60-70 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, majoritatea fiind cu fracturi.

În această perioadă sunt câteva mii de români, între care și nemțeni, care își petrec concediul în insulele din Grecia. Potrivit operatorilor de turism , peste 25 de persoane din județul Vaslui au achiziționate bilete de vacanță în zona în care s-a produs tragedie, dar se gândesc să renunțe la sejur. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.