Conecteaza-te cu noi

StiriEst

FOTO-Mormintele din Cimitirul Eternitatea o iau la vale. Locurile de veci care costa si 2000 de euro se scufunda in rapa

Publicat

in

Odihna veşnică este deranjată în Cimitirul Eternitatea din Vaslui. Mormintele de aici o iau la vale, dar cu toate că problemele există de ceva vreme,  administratorii cimitirului nu au luat nicio măsură ca să prevină un dezastru. În urma ploilor din ultima perioadă, situați s-a agravat, iar mormintele se prabușesc într-o râpă. „Nu mai au linişte morţii cu ceea ce se întâmplă aici. Vin mormintele la vale. Eu nu am mai văzut atâta nesimțire, este inadmisibil. Nimeni nu face nimic”, spune un localnic. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

În condițiile în care un loc se veci în cimitirul din Valsui ajunge să coste și 2000 de euro, este de neînțeles indolența autorităților. De fiecare dată când cineva are nevoie de un loc în care să îngroape un mort, se face licitație și se profită la maxim de suferința cuiva. Administratorii cimitirelor adună averi iriașe cât timp se află într-o astfel de funcție, dar parca nimeni nu vede și nu vrea să audă. “Bătaie de joc! Asta este în Cimitirul Eternitatea din Vaslui. La intrarea pe poarta patru de la garaje se prăbușește pământul.Abia după ce două morminte, unul în care este înmormântată femeia care s-a sinucis sărind de pe pasarelă și altul în care se află fiul acesteia, au rămas suspendate, s-au gândit cei care se ocupă de cimitire să aducă bucați de asfalt și borduri. Sunt multe morminte aici, aproape de malul de la râpă care o iau la vale”, spune o altă femeie. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.