Conecteaza-te cu noi

StiriEst

De ce îl iartă mereu o femeie pe soțul care o bate rău după fiecare beție

Publicat

in

Situaţie greu de înţeles într-o comună din Argeş! Un bărbat de 58 de ani a încălcat de două ori ordinul de protecție obţinut în instanţă de soția terorizată de el. Dar, cu toate că femeia face plângeri la poliție după fiecare bătaie încasată, în cele din urmă individul reuşeşte s-o indeplece şi ea îl primește înapoi ca s-o ia de la capăt.

În urmă cu două luni, bărbatul de 58 de ani și-a bătut rău soția, care a decis să-l reclame și a cerut și un ordin de protecție împotriva bărbatului agresiv, pe care l-a și obținut. Dar la puţin timp, însă, femeia l-a primit înapoi în casă. De fiecare dată când consuma alcool, bărbatul o bătea din nou.

Așa se face că în urmă cu două zile, după un nou episod de violență în familie, femeia a cerut din nou ajutorul poliției. De această dată, omul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a încălcat și ordinul de protecție. Magistrații au decis, însă, că bărbatul poate fi cercetat în stare de libertate și au dispus control judiciar. Culmea, ieșit din arest, bărbatul s-a întors tot acasă, la soția pe care o loveşte zi de zi, spun vecinii. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea după gratii până la 3 ani.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.