Conecteaza-te cu noi

Sportive

Meci important pentru un sportiv al Vasluiului!

Publicat

in

Mare meci, mare! Unul dintre sportivii de top ai Vasluiului se bate sambata in ring la Falticeni, in judetul Suceava, iar miza este una importanta. Sambata, pe 20 iulie, Serban Andrei legitimat la

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Tornadoo Vaslui, pregatit de Petronel Huzum si Radu Arghir,

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

se lupta in cel mai mare circuit din romania , COLOSSEUM TOURNAMENT, editia XIV. Andrei Serban are trei meciuri la profesionisti si se va duela cu suceveanul Andrei Ostrovanu, un luptãtor cu experientã în circuitul K1. Tot la Falticeni, sambata, va avea loc si meciul de retragere al unei legende. Este vorba de Ionut Pitbull Atodiresei. Adversarul lui Serban a disputat pânã acum 38 de meciuri la profesionisti, iar în 31 dintre ele a iesit învingãtor. “Andrei Serban este primul sportiv din Vaslui care va lupa în promotia “Colloseum Tournament”. “Main event-ul galei va fi meciul de retragere al lui Ionut “Pitbull” Atodiresei, sportiv nãscut în orasul Fãlticeni, cu 124 de meciuri în kickboxing, dintre care 64 la profesionisti. Va fi un meci foarte greu pentru sportivul nostru, dar speram sa facem o figura frumoasa si sa venim acasa castigatori, nu s/a mai luptat nimeni din Vaslui in acest circuit, fiind cel mai mare din Romania!! Vrem sa le multumim si  sponsorilor nostri, ADRIAN TRANS, PESCUIT SPORTIV PUSCASI, TEREN SINTETIC, BELLA ROMA, Bar PINK , si nu in ultimul rand Primariei Vaslui si Consiliului judetean Vaslui”, a spus Radu Arghir. 

Populare

Stiri din categoria: Sportive StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.