Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Diana Caciula a facut plata pentru Hotelul Cantemir! Ce se va intampla cu angajatii!

Publicat

in

Hotelul Cantemir din Huși este al Dianei Căciulă. Tânăra femeie de afaceri, administrator al firmei Vasea SRL, a achitat astăzi suma de 3 milioane de lei. Hotelul Cantemir din Husi, obiectiv construit in anul 1985, a fost vandut săptămâna trecută la licitatie! Diana Caciulă mai deține în zonă Salonul de evenimente de la Lohan și Omnia Huși. “Astăzi am făcut plata, nu au fost probleme, urmează să merg mâine la București pentru semnarea unor documente și pentru a stabilii detaliile în ce privește  preluarea. Ne-am înscris la licitație cu gânduri serioase. Nu este și nu va fi ușor. Urmează o perioadă dificilă. Știind că am câștigat licitația cei de la hotel ne-au sunat să ne spună că le taie gazul și electricitatea. Vom evalua situație și vom stabili care sunt urmatorii pași, nu vom concedia personalul care lucrează acum la hotel. Cine vrea să rămână alături de noi, este binevenit. Renovarea va fi de durată”, a declarat, Diana Căciulă.

Hotelul Cantemir reprezinta o emblema pentru huseni, fiind una din unitatile care pe vremuri era cautata de crema societati. Situat intr-o zona centrala a orasului si compus din teren intravilan in suprafata de 4.355 mp si o cladire cu trei etaje si 46 de camere, Hotelul Cantemir a dus lipsa de clienti in ultimii ani. De altfel, la capitolul unitati de cazare, municipiul Husi sta cel mai prost in ciuda faptului ca este poarta de intrare in tara de la granita de est a Europei. La licitatii de saptamana trecuta au participat 5 firme, dar pe parcurs, acestea s-au retras. Batalia pentru Hotelul Cantemir s-a dat intre SC Mega Residence Iasi si SC Vasea SRL Husi. Firma din Iasi intentiona sa desfiinteze hotelul in cazul in care  castiga licitatia. In locul respectiv ar fi fost construite apartamente de locuit. Problema este ca Hotelul Cantemir este situat langa o cladire de patrimoniu in care functioneaza sediul Raiffeisen Bank, iar dezvoltatorului imobiliar i-ar fi fost greu sa obtina avize si autorizatii. Diana Caciula sustine ca vrea sa faca din Hotelul Cantemir o unitate de cazare moderna, de patru stele. “Este o emblema a municipiului Husi, iar orasul trebuie sa se dezvolte. Noi ne-am inscris la licitatie cu gandul de a moderniza acel hotel si asta vom face. Husenii vor avea un hotel si un restaurant modern, iar problema cazarii in aceasta zona va fi rezolvata. Municipiul Husi este tranzitat de multe persoane care intreaba si de o unitate de cazare”, a declarat Diana Caciula, administratorul SC Vasea SRL

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.