Conecteaza-te cu noi

StiriEst

100 de kilograme de pietre semipreţioase, descoperite la graniţă. O femeie este cercetată pentru complicitate la contrabandă

Publicat

in

Poliţiştii de frontieră au descoperit, în localitatea Brodina, judeţul Suceava, patru colete cu aproximativ 100 de kilograme de pietre de chihlimbar, care urmau să fie transportate în Ucraina. O femeie din Suceava este cercetată pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Mai multe persoane care transportau patru colete voluminoase au fost observate, duminică, de poliţiştii de frontieră din localitatea Brodina, judeţul Suceava, la aproximativ 300 de metri de graniţa cu Ucraina. La somaţia poliţiştilor, oamenii au fugit spre teritoriul statului vecin, iar la faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de 30 de ani, din Suceava, care a declarat că pachetele îi aparţin, susţin reprezentanţii Poliţiei de Frontieră într-un comunicat de presă. În urma examinării coletelor, poliţiştii au descoperit aproximativ 100 de kilograme de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Potrivit comunicatului de presă, bunurile au fost confiscate, iar femeia este cercetată pentru complicitate în formă agravantă.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.