Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Iata cat a costat Hotelul Cantemir si ce contine procesul verbal de adjudecare! Diana Caciula:”Sper sa fie totul civilizat”

Publicat

in

Tânăra femeie de afaceri, administrator al firmei Vasea SRL, a semnat astăzi procesul verbal de adjudecare a Hotelului Cantemir. Potrivit documentelor oficiale, imobilul a costat 3,3milioane de lei. Hotelul Cantemir din Husi, obiectiv construit in anul 1985, a fost vandut săptămâna trecută la licitatie! “Preluarea se va face de la Racova care este garantul Comcereal. Se va ocupa un avocat de tot. Sper sa fie totul civilizat de acum incolo. Noi am facut plata, nu au fost probleme. Ii asigur din nou pe oamenii care lucreaza acolo ca nu vor ramane pe drumuri. Cine vrea sa lucreze alături de noi, este binevenit”, a declarat, Diana Căciulă.

Hotelul Cantemir reprezinta o emblema pentru huseni, fiind una din unitatile care pe vremuri era cautata de crema societati. Situat intr-o zona centrala a orasului si compus din teren intravilan in suprafata de 4.355 mp si o cladire cu trei etaje si 46 de camere, Hotelul Cantemir a dus lipsa de clienti in ultimii ani. De altfel, la capitolul unitati de cazare, municipiul Husi sta cel mai prost in ciuda faptului ca este poarta de intrare in tara de la granita de est a Europei. La licitatii de saptamana trecuta au participat 5 firme, dar pe parcurs, acestea s-au retras. Batalia pentru Hotelul Cantemir s-a dat intre SC Mega Residence Iasi si SC Vasea SRL Husi. Firma din Iasi intentiona sa desfiinteze hotelul in cazul in care  castiga licitatia. In locul respectiv ar fi fost construite apartamente de locuit. Problema este ca Hotelul Cantemir este situat langa o cladire de patrimoniu in care functioneaza sediul Raiffeisen Bank, iar dezvoltatorului imobiliar i-ar fi fost greu sa obtina avize si autorizatii. Diana Caciula sustine ca vrea sa faca din Hotelul Cantemir o unitate de cazare moderna, de patru stele. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.