Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Forta Vasluiului este mereu pe podium! Un nou premiu pentru Emilian Stirbu VIDEO

Publicat

in

Cei mai puternici oameni din Romania  si-au dat intalnire pe malul Marii Negre. Clubul Sportiv Carbyne Strenght in parteneriat cu Tiger Classic a continuat traditia evenimentelor Tiger Classic de succes de la malul marii si a organizat “Concursul de powerlifting Carbyne Strenght” . Este vorba despre o competitie în care concurentii s-au intrecut doar la doua dintre cele 3 probe clasice din powerlifting si anume impinsul din culcat ( bench press ) si  indreptarile  ( deadlift ) dar intr-o noua formula unica la noi in Romania! Sportivul Emilian Stirbu a participat  la competitie si a castigat. Astfel Vasluiul este mereu pe podium, mereu printre cei mai buni. El a obtinut primul loc la categoria cea mai mare greutate împinsă din concurs adica 185 de kilograme. Fiecare concurent era obligat sa execute la comanda arbitrului principal câte trei repetări cu greutatea maxima posibila. In 

competiție s-au inscris 8 sportivi. 

Recent, Emilian Știrbu a făcut o figură bună la cea de-a patra ediție a Cupei Campionilor la Powerliftingculturism, competiție organizată la Iași de culturista campioană mondială Oana Hreapcă. Emilian Știrbu a concurat la două probe, câștigând primul loc de fiecare dată. Este vorba despre bench press +90 kg și open, cea mai mare greutate împinsă din concurs. Cupa Campionilor a adunat cei mai valoroși sportivi din România și a avut loc la Oana Gold Gym. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.