Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Minor dispărut de patru zile din Roman. Familia îl caută cu disperare

Publicat

in

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ anunţă dispariţia lui Claudiu Ciprian Băruţe, un minor de 12 ani care este căutat cu disperare de familia sa de patru zile. Tatăl lui Claudiu, un bărbat de 32 de ani, din Roman, a alertat poliţiştii din Roman în cursul zilei de miercuri. 

Claudiu a dispărut de patru zile de acasă şi familia nu mai ştie nimic de el

Acesta le-a transmis agenţilor că fiul său a plecat de la domiciliu sâmbătă şi nu s-a mai întors acasă, iar familia nu mai ştie nimic de el de atunci. Semnalmentele lui Claudiu sunt: înălțime – 1,30 m, greutate – 40 de kilograme, constituție robustă, faţă ovală, ten alb, ochi căprui, fără tatuaje. La momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni negri, fiind încălțat cu pantofi sport albi. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea băiatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.