Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Imagini dramatice lângă casa groazei din Caracal. O tânără a leşinat, poliţiştii i-au sărit în ajutor (Video)

Publicat

in

Momente dramatice la Caracal, lângă casa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal care ar fi ucis două fete dispărute la distanţă de 3 luni una de cealaltă. 

Zeci de oameni s-au strâns, astăzi, în faţa locuinţei lui Gheorghe Dincă, acolo unde poliţiştii şi procurorii au descins încă de dimineaţă în cazul celor două fete dispărute la Caracal.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au “identificat mai multe rămăşiţe ce par a fi de natură umană”, care au fost preluate de un medic legist pentru a face o expertiză.

“În butoiul în care au fost găsite aceste rămăşiţe au fost identificate şi bijuterii, respectiv inele, ce par a fi ale fetei dispărute la data de 24 (Alexandra Măceşanu n.r.), dispariţie sesizată pe data de 25. În urma acestor verificări, bărbatul a fost identificat, se află în prezent în custodia noastră şi este audiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române Georgian Drăgan.

Zona este înţesată cu poliţişti şi procurori. În plus, zeci de localnici s-au strâns în faţa casei presupusului criminal, şocaţi de ce grozăvia care a avut loc la câţiva metri de casele lor.O femeie răpusă de emoţie, s-a prăbuşit la pământ, în ajutorul ei sărind mai mulţi poliţişti, dar şi alţi oameni aflaţi la locului.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.