Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și Alexandra

Publicat

in

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a recunoscut două crime, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Totul s-a întâmplat, în această după-amiază, în timp ce criminalul se afla în casa sa din Caracal, alături de zeci de polițiști și ofițeri care continuau căutările. Gheorghe Dincă a fost confruntat cu probele găsite de anchetatori și a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Mihaela Melencu și Alexandra Mâceșanu. Despre Alexandra, criminalul din Caracal a declarat că a ucis-o pentru că ar fi surprins-o în timp ce vorbea la telefon, la numărul de urgență 112. Mai mult, suspectul ar fi spus că le-a lovit pe fete și că le-a ucis pentru că nu au vrut să întrețină relații intime cu el.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat că suspectul a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, însă a precizat că nu există și alte victime. Urmează ca în orele următoare anchetatorii să afle de la criminal locul unde a ascuns cadavrele celor două fete. De asemenea, procurorii DIICOT vor schimba încadrarea juridică a faptelor lui Dincă în omor calificat, faptă pentru care riscă închisoarea pe viață.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.