Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Platit din banii cetatenilor, Ionel Armeanu o arde pe la PSD. S-a dus sa o vada pe Dancila! Poate mai vrea bani pentru copiii violati si transformati in sclavi

Publicat

in

Pe Ionel Armeanu, directorul DGASPC Vaslui, il intalnim oriunde! Mai putin la serviciu! Individul care conduce cea mai mare si mai capusata institutie, nu rateaza sfintiri, slujbe, hramuri, parastase sau sedinte ale PSD. Pentru ca da, Armeanu este un slujitor de seama al partidului de guvernamant. Cum altfel ar fi putut sa isi tina dosul pe scaunul de director si sa incaseaze lunar o leafa uriasa. Asa se face ca in timp ce este platit din bani publici, adica din buzunarul ceteteanului de rand care se speteste muncind sa plateasca taxe si impozite, Ionel Armeanu o arde pe la sedintele PSD. Vesnicul si competentul director al centrelor sociale in care copiii sunt transformati in sclavi si violati sau pusi la munca, trage chiulul de la serviciu pentru a participa la intalnirile de partid. Zilele trecute cand premierul Viorica Dancila a fost la Vaslui, Armeanu nu a ratat ocazia de a se afisa alaturi de gasca social democrata. In timp ce ar fi trebuit sa stea la serviciu, fiind platit pentru asta, Armeanu a luat masina institutiei si a sters-o la Casa de Cultura. Intalnirea cu Dancila a fost una politica de vreme ce la ea au participat membrii PSD, primari, consilieri sau directori de institutii. Ionel Armeanu a rezolvat problema copilelor violate de prin centrele de plasament sau pe cea a copiilor sechestrati, pusi la munca si batuti. S-a dus sa se relaxeze la sedintele PSD. Sau poate a mers sa spuna ca are nevoie de mai multi bani, gaura de peste 2 milioane de lei din buget data de protejatii domniei sale, nu o fi fost suficienta. Nu ar fi pentru prima data cand Armeanu chiuleste de la serviciu. L-am intalnit pe acest personaj la slube pe la manastiri, la hramuri, la sedinte de partid, la cumparaturi. In repetate randuri. Dar cinr are curaj sa im intrebe ceva? Nimeni. Nicio institutie a statului nu are curajul sa il deranjeze pe Ionel Armeanu. Au fost plangeri depuse la DNA, au fost ororirile din sistem cand orfanii au fost chinuiti, dar nimeni nu indrazneste sa deranjeze individul tinut in functia de director al DGASPC de PSD.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.