CMR Case din lemn
Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un bărbat din Suceava ar fi violat o fetiță, în mașină, de față cu verișorii ei

Publicat

in

Un bărbat acuzat că a sechestrat şi violat o minoră, la Vadu Negrilesei, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de procurorii din Gura Humorului.

Potrivit procurorilor, bărbatul este acuzat că, pe 2 iunie, ar fi violat o minoră pe care a urcat-o forţat în maşina sa, în prezenţa verişorilor acesteia.

Copiii au reuşit să alarmeze părinţii fetei, care s-au deplasat la faţa locului, au prins agresorul şi au anunţat Poliţia.

În urma cercetărilor s-a constatat că, în acea zi, în jurul orei 11,00, fetiţa a fost trimisă de tatăl ei la un magazin din satul Vadu Negrilesei pentru a-i cumpăra un pachet de ţigări.

Pe traseu, fata s-a întâlnit cu verişoara sa şi fratele acesteia, care se afla cu bicicleta, şi au continuat drumul împreună către magazin.

După ce au făcut cumpărăturile, cei trei copii au ieşit din magazin, iar verişorul fetiţei a luat-o înainte pe bicicletă.

În apropierea intersecţiei DC 31 cu Drumul Forestier Pârâul Florii, fetele, rămase singure, l-au observat pe bărbatul respectiv că urca pe jos panta ce face accesul la locuinţa sa, iar autoturismul său era parcat cu faţa către poarta de acces în locuinţă.

Când a observat cele două fete, bărbatul s-a întors din drumul său, pentru a le aştepta lângă maşină.

Acesta a invitat-o pe una din fete în maşină, spunându-i că nu va păţi nimic rău, apoi a îmbrăţişat-o, iar fata a început să plângă. După această întâmplare, fetele au încercat să fugă spre casele lor, conform procurorilor.

Bărbatul a prins-o pe una dintre fete, a tras-o cu forţa în maşină, lipsind-o de libertate în mod ilegal, în maşină urcând şi verişoara fetiţei.

Fetele strigau după ajutor, iar toată scena s-a derulat sub ochii băiatului, verişorul victimei, care a plecat să anunţe părinţii de cele întâmplate.

Bărbatul a pornit autoturismul şi a condus pe DC 31, deplasându-se aproximativ 15 metri până la drumul forestier Pârâul Florii, din satul sucevean Vadu Negrilesei, un loc izolat, fără locuinţe.

După aproximativ 800 de metri, agresorul a oprit autoturismul, a dat-o jos din maşină pe verişoara victimei, a blocat portierele şi a ţinut persoana vătămată strâns de mâna dreaptă, deşi aceasta ţipa să o lase în pace, împiedicând-o să coboare din maşină şi să meargă acasă, lipsind-o în continuare de libertate, au menţionat procurorii.

Bărbatul a continuat traseul până la bariera ce face accesul în fondul forestier, a oprit autoturismul şi, prin constrângere fizică, a întreţinut un raport sexual cu fata.

În acest timp, verişorul ei a anunţat membrii familiei victimei, care s-au deplasat în locul indicat, unde i-au identificat pe cei doi, dezbrăcaţi, în autoturismul inculpatului, solicitând prin intermediul 112 intervenţia organelor de Poliţie.

Cauza a fost trimisă spre soluţionare Judecătoriei Gura Humorului.

Populare