Conecteaza-te cu noi

StiriEst

ALERTA: Alecsandra şi Carmen sunt căutate cu disperare de părinţi, după ce au dispărut în Iaşi

Publicat

in

Două fete în vârstă de 14 şi 15 ani au fost date dispărute şi sunt căutate cu disperare de părinţi şi Poliţie.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Alecsandra Ioviţă, din comuna Holboca, şi Carmen Ciofu, din comuna Belceşti, sunt dispărute de mai bine de 24 de ore.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Prima dispariţie sesizată poliţiştilor din Iaşi este cea a Alecsandrei Ioviţă (15 ani) din Holboca. Tatăl Alecsandrei s-a prezentat la poliţie şi a anunţat că luni, 29 iulie 2019, în jurul orei 12.00, fiica sa a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Alecsandra are o înălțime de 1,65 m, greutate de 43 de kilograme, păr lung negru şi ochi căprui.La momentul dispariţiei, fata de 15 ani era îmbrăcată cu un tricou negru și blugi negri, fiind încălțată cu pantofi sport negri cu talpă albă.  Două fete din Iaşi, dispărute de mai bine de 24 de ore

Tot luni, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Belceşti (Iaşi) au fost sesizaţi de o femeie despre faptul că fiica sa, Carmen Ciofu, în vârstă de 14 ani, a dispărut în jurul orei 13.30. Carmen are o înălţime de 1,60 m, greutate de 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui şi păr lung şaten.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou alb și pantaloni gri, fiind încălțată cu pantofi sport negri. 

Două fete din Iaşi, dispărute de mai bine de 24 de ore

Tot luni, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Belceşti (Iaşi) au fost sesizaţi de o femeie despre faptul că fiica sa, Carmen Ciofu, în vârstă de 14 ani, a dispărut în jurul orei 13.30.

Carmen are o înălţime de 1,60 m, greutate de 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui şi păr lung şaten. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou alb și pantaloni gri, fiind încălțată cu pantofi sport negri.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.