Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Criminalul din Caracal s-a plâns că poliţiştii l-au călcat pe piept în timpul percheziţiei

Publicat

in

Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, a solicitat îngrijiri medicale, acuzând dureri la nivelul pieptului şi al coastelor.

Dincă i-a acuzat pe poliţişti că l-au călcat pe piept şi l-au lovit cu picioarele atunci când au făcut prima percheziţie în casa sa.

În următoarea perioadă, Gheorghe Dincă va fi transferat la Penitenciarul Jilava, acolo unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Tot la Penitenciarul Jilava, criminalul din Caracal va primi şi îngrijiri medicale pe care le-a solicitat, după ce a acuzat dureri în piept şi la coaste.

Dincă a declarat că ar putea avea o fractură, după ce poliţiştii l-au călcat în picioare atunci când au făcut prima percheziţie la casa sa din Caracal.

Criminalul din Caracal a susţinut că poliţiştii l-au lovit cu picioarele când l-au imobilizat.

Arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de trafic de minori şi viol, Gheorghe Dincăa recunoscut, după două zile, că le-a ucis pe Luiza Mihaela Melencu şi Alexandra Mihaela Măceşanu.

Totuşi, anchetatorii nu au aflat încă ce s-a întâmplat cu cadavrele celor două fete ucise la Caracal.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.