Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O ceartă stupidă a distrus o familie din Botoşani. Soţul, găsit fără suflare, după ce femeia s-a dus să doarmă la sora ei

Publicat

in

O ceartă stupidă între doi soţi din Botoşani a generat o tragedie total neanunţată. Între cei doi soţi a izbucnit un scandal, iar femeia a plecat să doarmă la sora ei, care stătea în apropiere. După câteva ore, femeia s-a întors să vadă dacă bărbatul se calmase, însă a găsit casa încuiată, ea spune că s-a gândit că acesta a adormit şi ar fi plecat din nou la sora ei. 

O ceartă stupidă a distrus o familie din Botoşani

Soţul unei femei din Botoşani a fost descoperit spânzurat, în holul casei, chiar de către soţia sa. Cei doi se certaseră cu o seară înainte, iar femeia se dusese să doarmă la sora sa.

Ea s-a întors după câteva ore de la cearta cu soţul său şi spune că locuinţa era încuiată, ea a presupus că soţul s-a culcat şi s-a întors la sora ei, unde s-a culcat şi ea.

Spre dimineaţă s-a întors acasă, dar, văzând că uşa este tot încuiată, a cerut ajutorul pompierilor să intre în casă.

După ce pompierii au spart uşa l-au găsit în hol pe soţul spânzurat al femeii.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.