Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Veste buna! Județul Vaslui va avea un drum expres! Tișița – Albița, o certitudine

Publicat

in

Veste bună pentru locuitorii din zona Moldovei. În lipsa unei autostrăzi pe care oamenii o așteaptă de 20 de ani, autoritățile promit construcția unui drum expres. Mai exact o șosea de mare viteză, cu două benzi pe sens, cu pasaje, poduri și bretele de intrare-ieșire, pentru a ajunge de la Albița la Tișița în mai puțin de 1 oră și jumătate. Potrivit deputatului PSD Aurel Caciulă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis deja în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) anunțul de participare pentru procedura de atribuire a contractului „Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Drum Expres Tișița – Albița”.

Termenul de depunere a ofertelor a fost stabilit pentru data de 14 august, iar elaborarea studiului de fezabilitate, care cuprinde trei etape, urmează să se realizeze într-un interval total de 26 luni de la desemnarea ofertantului câștigător.

“Este o lucrare pe care toată lumea o așteaptă. Infrastructura rămâne o prioritate pentru actualul guvern. Acest drum expres va fi extrem de util, în lipsa unei autostrăzi, cel puțin noi cei din județul Valsui, vom avea de câștigat. Vama Albița este cel mai mare și mai important Punct de Trecere a Frontierei de la granita de est a României. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.