Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un jandarm este cercetat penal dupa ce un om a murit. Jandarmul a fost pus sub control judiciar

Publicat

in

El este cercetat penal de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, în cazul bărbatului imobilizat cu spray lacrimogen într-un parc din Suceava, care a murit ulterior la spital.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi investighează intervenţia jandarmilor din Vatra Dornei, unde un bărbat de 55 de ani a murit după ce a fost imobilizat cu spray lacrimogen. Anchetatorii au dispus punerea în mişcare a urmăririi penale faţă de un angajat al IJJ Suceava. Jandarmul este cercetat pentru abuz in serviciu si purtare abuzivă, iar fata de acesta s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar. Un bărbat in varsta de 55 de ani a murit la Spitalul din Suceava, în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii acute. Victima ajunsese în grija medicilor în comă profundă, după ce a fost implicata, într-o altercație cu jandarmii. Bărbatul și-a pierdut cunoștința după ce s-a opus încătușării, iar fortele de ordine au folosit spray lacrimogen. Incidentul s-a petrecut în timpul unui spectacol de muzică populară, unde tatăl unei fete de 12 ani a cerut ajutorul jandarmilor, reclamându-l pe bărbatul de 55 de ani că ar fi atins-o, indecent, pe fetiță.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.