Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O mama bolnava are nevoie de ajutor! Trei copii pot ramane orfani

Publicat

in

Ruzana Purcaci este mamă a trei copii minori: Ion (12 ani), Andreea (5 ani) și Laura (4 ani), iar când totul părea că viața decurge normal și își va crește copiii cu dragoste și în frica Lui Dumnezeu, totul s-a năruit. Zile de-a rândul a simțit dureri puternice in piept, crezând că este o banală răceală. Dar, pe zi ce trecea, durerile se întețeau și a fost nevoită să meargă de urgență la doctorul specialist. În urma consultului i s-a descoperit că are infecție în piept, ulterior intervenindu-se chirurgical pentru extirparea acesteia.

După două luni de la operație durerile îngrozitoare au revenit fiind nevoită să meargă din nou la spital. A luat-o de la capăt cu investigațiile medicale în urma cărora a primit cruntul diagnostic: CANCER MAMAR, diagnostic ce l-a primit pe data de 12 mai 2018. Vestea primirii acestui diagnostic a dărâmat-o atât fizic cât și psihic pe tânăra mamă. Singurele intrebări pe care si le punea erau cu gândul la cei trei copii. Cu cine vor rămâne ei? Cine ii va crește știind că și tatăl are probleme de sănătate? Cine ii va mângâia? La toate aceste întrebări nu putea să îi răspundă nimeni.

În țară i-au spus că nu va mai avea nici o șansă așa că nu a stat pe gânduri. De aici au început căutările în clinicile din străinătate. După mai multe zile de căutare și după ce a comunicat și cu alte cazuri similare, a ales Clinica Medical Park din Turcia. După mai bine de un an de luptă fondurile s-au epuizat și este nevoită să apeleze la bunătatea noastră pentru a putea continua tratamentul. Își dorește foarte mult să trăiască!

Vă mulţumesc din suflet că îmi sunteţi alături şi vă rog să mă susţineţi şi în continuare!”

Iti multumesc din suflet!

Cu drag

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al tinerei! (Purcaci)

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.