Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Fata pe care poliţiştii au lăsat-o să sângereze pe stradă, tocmai fusese abuzată (video)

Publicat

in

Fata pe care poliţiştii au lăsat-o să sângereze pe stradă, la Galaţi, tocmai fusese abuzată. Copila e la doi metri de maşina Poliţiei în care se află o agentă. Poliţista nici nu se uită la ea.

O fată de 14 ani, plină de sânge, a fost văzută pe o stradă din Galați. Polițiștii au fost filmați în timp ce o privesc din mașină, fără să coboare să o ajute. Potrivit martorilor, agenții au sunat la 112 la insistențele trecătorilor. 

Copila de 14 ani, care provine dintr-un centru de plasament, fusese abuzată sexual cu câteva minute înainte, sângele provenind de la rănile provocate de violator. Fata a fost dusă la spital după ce oamenii care au vzut-o i-au forţat practic pe poliţiştii care se uitau impasibili să sune la 112. Copila a fos toperată, iar poliţiştii au demarat o anchetă.

Scena teribilă în care fata de 14 ani stă lângă maşina de Poliţie, iar agenţii, printre care o femeie, nu o bagă în seamă, a fost filmată de o trecătoare, pe Bulevardul George Coșbuc din Galați. Ea spune că a oprit o mașină de poliție care trecea în zonă și a semnalat că e o fată plină de sânge, pe stradă.

Femeia îi acuză însă pe polițiști că ar fi vrut să plece mai departe și să o lase acolo pe copilă.

”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris femeia pe Facebook.

Înregistrarea video atașată mesajului arată, de altfel, că polițiștii au stat în mașină, la distanță de fata plină de sânge și nu au coborît pentru a o ajuta.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.