Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Scolile din Albesti vor fi pregatite sa primeasca elevii in conditii decente

Publicat

in

Anul școlar 2019 -2020 va fi unul când elevii comunei Albești din județul Vaslui vor beneficia de condiții optime pentru învățat. 

Conform primarului Monica Amanci„în această vară se fac lucrări de igienizare la școlile și grădinițele din comună. Sălile de clasă trebuie să fie pregătite pentru copii. Toți elevii comunei vor beneficia de condiții decente în unitățile de învățământ.”

Nu doar clădirile reprezintă o prioritate pentru administrația publică locală a comunei, ci și igienizarea grupurilor sanitare, a spațiilor de joacă și a curților, precum și unele reparații care se impuneau. Astfel, elevii comunei Albești regăsesc școli și grădinițe pregătite să-i găzduiască și dascăli gata să le ofere cele mai bune condiții și metode de învățare.

Nu în ultimul rând, primarul Monica Amanci a declarat că administrația locală va continua investițiile în comună, dar și acordarea de burse sociale. 

Nu doar școlile și grădinițele sunt în vizorul primăriei Albești, ci și implementarea unor proiecte privind midernizarea infrastructurii

Totodată, primăria pregătește alte proiecte care se află în stadiul studiilor de fezabilitate. La Albești au apărut în doar câțiva ani peste 20 de kilometri de asfalt în comună. Mai sunt alte investiții importante pentru populație dar oamenii vor întâi drumuri și primărița Monica Amanci a răspuns pe măsură gospodarilor locului.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.