Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Casa unei familii s-a dezintegrat, după ce proprietarul a vrut să aprindă becul

Publicat

in

În toiul nopţii, o explozie puternică a devastat casa unei familii din judeţul Iaşi, în care se aflau doi copii, părinţii şi bunicile.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Proprietara spune că dezastrul s-a produs în momentul în care fiul ei ar fi aprins becul în bucătărie şi că, cel mai probabil, a fost o acumulare de gaz. Victima a suferit arsuri pe mâini şi faţă, dar este în stare stabilă, spun doctorii.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

În urma deflagraţiei, casa familiei din comuna Holboca a fost devastată. Geamurile s-au spart, iar pereţii nu mai sunt întregi. Aproape de miezul nopţii, fiul proprietarei de 44 de ani a mers în bucătărie şi – spune aceasta – a încercat să aprindă becul, după câteva ore în care energia electrică a fost întreruptă.

În casă se aflau bunicile şi cei doi copii, însă cel mai grav rănit a fost tatăl copiilor. Din fericire, cei mici au scăpat doar cu o sperietură.

Oamenii s-au speriat cumplit şi spun că prima dată au crezut că este cutremur. Pompierii au venit imediat să-i ajute.

Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU Iaşi: ”Echipajele au constatat că deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. A rezultat o vicitimă, un bărbat de 44 de ani, care prezenta arsuri. Cauza probabilă a acestei explozii este acumularea de gaz.

Proprietarii spun că au locuinţa asigurată.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.