Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Concediul in Romania, o bataie de joc! Mesajul viral al unei tinere!

Publicat

in

O tânără din Galaţi a lansat un atac acid asupra condiţiilor care le sunt oferite turiștilor în România. După ce a ales să îşi petreacă vacanţa în țară, tânăra a constatat că bătaia de joc este cuvântul de ordine în domeniul turismului. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Mesajul tinerei  a devenit în scurt timp viral, fiind distribuit de aproape 2000 de persoane.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Emanuela Turcu a postat pe Facebook un mesaj acid adresat guvernelor din ultimii 30 de ani, dar şi patronilor din turism, după ce concediul de pe Valea Prahovei s-a dovedit a fi complet ratat.

„Am decis să îmi fac vacanța de vară în România. După 25 de ani de concedii în străinătate. Nu zic, în sfertul ăsta de secol, am mai mișunat prin patrie, câte 2-3 zile, da’ nu se pune că a fost vacanță.

Ei bine, proastă alegere. Locurile pe unde am fost, pe Valea Prahovei, frumoase, îți taie răsuflarea. Pe unele le mai văzusem, pe altele le-am văzut pentru prima dată. Asta fiindcă nu mă dau în vânt după munte și vacanțele de vară erau pentru mare, se știe. Frumoasă țară avem! Păcat că e locuită. Turismul și industria ospitalității, ce ironie, sunt de căcat. La propriu. Prețuri nesimțit de mari. Nu se poate să coste cazarea pe noapte în rahatul ăla de Predeal, care a ajuns o ruină, cât în centrul Parisului cu vedere la Turnul Eiffel. Las-o-n pezda mă-sii de viață!

Nu se poate ca la un hotel de 4 stele superior cică să ai prosoape cu găuri și hârtie igienică mai proastă ca în gară la Mizil. Nu se poate să te duci la restaurante cu pretenții și review-uri excelente pe TripAdvisor și chelnerii să aibă negru sub unghii și loloți pe gât. Să nu mai zic că Predealul e mort. Marea rășină de pe Valea Prahovei arată ca un oraș prăfuit de provincie. Un fel de Chitila sau Titu așa.

O părăseală ca la Neptun, altă lele de odinioară ajunsă cerșetoare în zdrențe. Și cum să faci drumul dintre Sinaia și Predeal în trei ore? Cum plm, băi, nemernicilor? E un căcat de drum cât un flit cu boltă…

Nu mă mai lamentez, că am multe de spus. În concluzie:

1. Să vă ia naiba, să vă moară la intrare și să vă crească un coi în fiecare talpă tuturor celor care ați fost la guvernare în ultimii 30 de ani!!!

2. Patronilor din turism, vă doresc faliment crâncen! Să muriți în chinuri și, dacă nu suportați, să vă aruncați în cap de pe Șaua Dichiu (îs de treabă, măcar vedeți ceva frumos înainte să vă duceți în Iad).

3. Pentru un singur lucru, totuși, vreau să le mulțumesc și guvernanților, și patronilor din industria ospitalității (ce ironie!), și chelnerilor cu jeg sub unghii, și recepționerelor netufute: că mi-au amintit de ce în ultimii 25 ani nu mi-am mai făcut concediul în România! Hai sictir!”, a scris Emanuela Turcu în postarea de pe Facebook.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.