Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Maşină radiată şi dezmembrată în Anglia din 2017, descoperită întreagă, în trafic, la Botoşani

Publicat

in

Poliţiştii din Botoşani au avut o surpriză total neaşteptată, după ce au oprit în trafic un tânăr de 21 de ani, care se afla la volanul unei maşini cu numere de Marea Britanie. La o verificare mai amănunţită, poliţiştii au descoperit cu stupoare că autoturismul fusese radiat şi dezmembrat în Anglia, încă din 2017. 

Maşină radiată şi dezmembrată în Anglia din 2017, descoperită întreagă, în trafic, la Botoşani

Un autoturism radiat şi rezmembrat în Anglia în 2017 a apărut întreg la Botoşani, în trafic. La volanul acestuia, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Tânărul, care conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, a fost oprit pentru verificări de un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul figurează ca fiind radiat şi dezmembrat în Marea Britanie, din anul 2017. Pe numele tânărului se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, informează monitorulbt.ro.

Roxana DURLEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.