Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Fată din Vaslui, răpită şi obligată să se prostitueze în Braşov. Cum a reusit sa scape

Publicat

in

O fată în vârstă de 24 de ani, din Vaslui, a fost răpită şi obligată să se prostitueze în Braşov de trei bărbaţi, printre care şi cel pe care îl considera iubitul ei. Ieri, tânăra din Vaslui a reuşit să scape din mâinile proxeneţilor şi să meargă într-o secţie de Poliţie din Braşov, acolo unde a povestit tot ce i s-a întâmplat. Fata a explicat că la începutul acestei luni, în timp ce se afla în Bucureşti, s-a întâlnit cu un tânăr cu care a început o relaţie.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

În numai câteva zile, tânărul, împreună cu doi prieteni, au răpit-o şi au dus-o în Braşov, acolo unde au obligat-o să se prostitueze.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„Din cercetări a rezultat că, la începutul lunii august, tânăra ar fi fost recrutată de cele trei persoane, care ar fi transportat-o de la București la Brașov, ar fi cazat-o în diferite locații din municipiul Brașov și ar fi obligat-o să practice prostituția, după care acestea și-ar fi însușit, în totalitate, banii obținuți.

De asemenea, aceștia i-ar fi restricționat, prin supraveghere continuă și insuflarea unei stări de temere, libertatea de mișcare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Tot ieri, poliţiştii au efectuat două percheziţii la locuinţele suspecţilor, ocazii cu care au fost confiscate mai multe carduri bancare, telefoane mobile şi sume de bani.

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, cercetaţi pentru trafic de persoane, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.