Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bătăuş din Botoşani, lăsat liber de judecători, își bate iubita a doua oară

Publicat

in

Un tânăr din Botoşani, cercetat pentru lovire, violenţe şi ameninţare a fost lăsat liber de judecători şi pus doar sub control judiciar, însă la puţin timp şi-a bătut crunt iubita, o tânără de 19 ani din Bistriţa.

Tânăra n-a stat degeaba şi l-a înfundat decisiv pe bătăuş, mergând la Poliţie. Abia acum s-a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, însă tânăra n-ar mai fi fost abuzată dacă respectivul nu ar fi fost lăsat liber de la început, când tot pe ea a bătut-o.

Bătăuş din Botoşani, înfundat de iubita din Bistriţa, după ce a bătut-o

Un tânăr din județul Botoșani a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Bistrița, după ce și-a bătut iubita. Acesta era deja cercetat pentru lovire, violențe și amenințare și se afla sub control judiciar, informează gazetadebistrita.ro

“O tânără de 19 ani, din Bistrița, a sesizat faptul că, în timp ce se afla într-o locuință din Bistrița, ar fi fost lovită și ameninţată de către tânărul de 20 de ani, concubinul ei. Aceasta prezenta leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, tânăra i-a pecetluit soarta bătăuşului, întrucât tânărul se afla deja sub măsura preventivă a controlului  judiciar, fiind cercetat pentru lovire sau  alte violențe și amenințare, reclamat fiind tot de tânăra respectivă.

Roxana DURLEA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.