Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Fată din Bacău, obligată să se prostitueze pentru proxenet cu patima ‘păcănelelor’

Publicat

in

O tânără din Bacău a fost bătută şi obligată să se prostitueze, timp de nouă luni, în diferite apartamente din municipiul Bacău şi Tecuci, de un proxenet cu patima ‘păcănelelor’.

Potrivit anchetatorilor, tânăra avea o normă de 1000 de euro pe săptămână, impusă de proxenet.

În cele nouă luni în care a fost obligată să se prostitueze, fata a câştigat aproximativ 16.000 de euro, bani care au ajuns în buzunarele proxenetului.

“În perioada decembrie 2018 – august 2019, inculpatul A.A.A., prin inducere în eroare și constrângere, a recrutat o persoană de sex feminin, pe care a transportat-o și adăpostit-o în diferite apartamente, închiriate în regim hotelier, din municipiul Bacău și Tecuci, județul Galați, precum și în alte locații, în scopul exploatării acesteia prin obligare la practicarea prostituției.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat faptul că, inculpatul îi stabilea victimei programul de lucru, obținând din exploatarea acesteia aproximativ 1000 euro/săptămână. În situația în care aceasta dorea sa iasă de sub autoritatea inculpatului, era constrânsă prin acte de violență să-și continue activitatea”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Procurorii DIICOT au arătat că sumele de bani obţinute de tânără prin prostituţie erau încasate de proxenet.

Acesta a cheltuit întreaga sumă de bani la păcănele.

Pe 31 august 2019, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de persoane.

Cu ocazia unei percheziţii în locuinţa proxenetului, poliţiştii au găsit-o pe tânără şi au eliberat-o.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.