Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bătaie cu înjunghieri la spitalul din Roman. ”La UPU e ca în Vestul Sălbatic”

Publicat

in

Scene şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere în Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Roman.

Un individ a intrat în sala de aşteptare şi l-a luat la bătaie pe un altul, care stătea pe un scaun. Totul se petrece sub privirile îngrozite ale medicilor şi pacienţilor. În altercaţie au intervenit apoi şi alţi tineri, prieteni ai ambilor bătăuşi. Doi dintre ei au fost înjunghiaţi.

Întreaga scenă violentă de la UPU s-a petrecut dimineaţa, spre ora 3. A durat mai puţin de un minut. Individul care a intrat furios în sala de aşteptare l-a luat imediat la bătaie pe cel aşezat, cu pumnii şi picioarele. Cel atacat a ripostat, iar în încăierare au intrat apoi şi alţi indivizi, din ambele tabere.

Individul care a pornit scandalul i-a rănit cu cuţitul pe un bărbat de 38 de ani şi pe un altul de 39. N-a fost nevoie de internarea lor însă.

Andreea Trifan – Spitalul Roman, purtător de cuvânt: “Agresorul a intrat liniştit ca un eventual pacient şi într-o fracţiune de secundă a scos de la brâu cuţitul şi timp de reacţie nu prea a fost. Agenţii de pază au chemat întăriri.”

Toţi cei implicaţi în scandal se cunoşteau şi s-au bătut pe holurile spitalului după un conflict anterior într-un bar. Poliţia face acum cercetări în acest caz.

Georgiana Moşu – IJP Neamț: ”Continuă cercetările sub aspectul săvârşirii de loviri sau alte violențe, tulburarea liniştii şi port de obiecte periculoase.”

Niciun cadru medical nu a fost rănit în încăierare, dar activitatea în UPU a fost perturbată pentru o oră.

Dragoş Barcă – medic de urgențe: ”Din punctul meu de vedere este clar că nu este suficientă pază în toate UPU-rile din ţară. Peste tot în ţară au apărut astfel de probleme şi nu este normal să se alerge prin UPU cu cuţitul în mâna ca în Vestul Sălbatic. ”În funcţie de rezultatul anchetei, atât individul care a pornit scandalul, cât şi alţi bărbaţi implicaţi ar putea ajunge în faţa unei instante.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.