Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Momente de coșmar pentru o mamă și fiica ei în Iași. Au fost sechestrate de iubitul femeii

Publicat

in

Clipe de groază pentru o mamă și fiica ei de 3 ani din Iași.Cele două au fost sechestrate de iubitul femeii, un individ în vârstă de 27 de ani, după ce s-au certat crunt. Mama tinerei a fost cea care a alertat poliția, iar agenții le-au scăpat pe cele două din mâinile bărbatului.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și este acum cercetat penal.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 20. Cei doi sunt împreună de 9 ani și jumătate, au două fetițe de 3 și 6 ani, iar femeia este acum însărcinată din nou, în 4 luni. Aceasta povestește că, în ultima vreme, între ea și iubitul ei izbucneau tot mai des scandaluri, mai ales după ce bărbatul se întorcea băut de la cârciuma din sat. Disperată, femeia s-a mutat la mama ei, iar individul nu a acceptat acest lucru. Victimă: „M-a lovit, a plecat în sat și a băut. Am vrut ieri să vină să-mi aducă fata și a spus că nu o dă și plângea să stea aici. Fata se zbătea să stea cu mine. Nu a vrut și m-a luat și pe mine acasă.”

Reporter: „Ați vrut să plecați, dar nu v-a lăsat?”

Victimă: „Da, nu a vrut.”

Când a văzut ce s-a întâmplat, mama tinerei a sunat la poliție. În mai puțin de o oră, autoritățile au dat de urma bărbatului și a celor 2 victime, care se aflau în casa unui vecin. Individul s-a ascuns în podul casei, dar polițiștii l-au găsit și l-au reținut. Iubita lui spune că nu mai vrea să locuiască cu el.

Victimă: „Nu vreau să facă pușcărie. Să-mi dea pace să stau la mama cu fetele.”

Vecină: „Eu îl știu om liniștit, a fost la săpat la mine, la vie.”

Reporter: „Are grijă de copii?”

Vecină: „Da, cum nu, mai ales pe cea mică, dar nu știi cum e în casa omului.”

Vecină: „Nu pare a fi un om violent, nu pot să spun. În casa omului e și bine și rău. Se duce pe la pădure, a lucrat, poate face ca cela, pe deasupra e om, dar.”

Ilinca Ciobanu, agent IPJ Iași: „Am fost sesizați de o femeie de 59 de ani că fiica și nepoata ei au fost luate fără voia lor de la domiciliul ei. Polițiștii ieșeni au făcut cercetări și l-au identificat la domiciliul unui vecin. La aceeași locație au fost localizate și cele două persoane vătămate.”

Tânărul este cercetat acum pentru lipsire de libertate în mod ilegal și loviri și alte violențe. El urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.