Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Minoră din Vaslui, terorizată de 3 ani de un vecin. Ultima dată a fost atacată cu un cuțit

Publicat

in

Un bărbat de 36 de ani cu afecţiuni psihice din judeţul Vaslui i-a făcut viaţa un coşmar unei adolescente, în ultimii trei ani.

Victima este din comuna Banca, are 15 ani şi, ultima dată, a fost atacată în propria curte şi ameninţată cu un cuţit, de către individ. Atât faţă cât şi părinţii ei spun că vecinul lor ar fi vrut să întreţină relaţii intime cu adolescenta şi a decis să se răzbune pentru că aceasta l-a respins mereu. În ultimul incident, agresorul a fugit din curtea victimei, când adolescenta a început să ţipe. Individul este căutat acum de poliţie.

Când individul a sărit gardul cu cuţitul în mină, adolescenta de 15 ani era acasă cu cele două surori mai mici. Părinţii erau plecaţi la un botez, în alt judeţ, iar bărbatul aflase asta. Victima a început să ţipe când l-a văzut, iar atacatorul a luat-o la fugă. Speriată, adolescenta şi-a sunat apoi părinţii, dar a anunţat şi la 112 că este în pericol.

Mama victimei: ”Fata m-a sunat că a fost la 7 şi a amenint-o că nu se lasă până nu îi face capătul. Apoi la ora 13, m-a sunat fata şi a zis că a intrat cu cuţitul peste ea să o omoare. A sărit gardul, a ajuns la capătul scărilor să omoare fata cu cuţitul”.

Părinţii copilei spun că, până acum, nu au dat importanţă faptului că bărbatul de 36 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, le-a tot spus să îi dea faţă de nevastă. Nu l-au luat în seamă nici când el a ajuns să îi ameninţe că le da foc la casă, dacă i se împotrivesc. În plus, bărbatul, care este vecin cu familia, i-a ieşit în drum copilei de mai multe ori, cerându-i să meargă cu el.

Mama victimei:”S-a mai luat de fată, l-am iertat, că suntem oameni de sat, o mână de oameni suntem în sat şi el să ajungă aici ?! Dumnezeu să îl ierte, eu nu. Legea să îşi facă dreptatea”.

Suspectul este căutat acum de Poliţie.

Mama suspectului: ”El nu şi-a dat seama, că nu e sănătos. Eu nu sunt de vină, nu ştiam nimic, nu pot să îi spun nimic, are o stare de nervi, nu e normal”.

Bărbatul de 36 de ani este vizat de două dosare de cercetare penală, pentru ameninţare, violare de domiciliu şi hărţuire.

A intrat în curtea unei minore și a amenințat-o cu cuțitul.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.