Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Bebeluș în stare gravă după ce mama i-a făcut ceaiul cu motorină în loc de apă

Publicat

in

Caz revoltător, la Cornu Luncii. Un băiețel de doar 2 luni s-a intoxicat cu motorină după ce mama i-a preparat ceaiul cu motorină. Micuțul a ajuns la spital în stare gravă. Medicii de la Urgențele Spitalului Județean Suceava au anunțat poliția de acest caz. Din cercetări a reieșit că sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, mama minorului se afla la domiciliul împreună cu soțul și făceau curățenie deoarece duminică ar fi urmat să fie botezul micuțului și petrecerea de cumătrie. La curățenie ei au folosit motorină. După ce au terminat treburile casei, mama a pus sticla în care era depozitată motorina, o sticlă de 2 litri cu inscripția ”Borsec”, lângă o altă sticlă, tot de 2 litri, cu inscripția ”Borsec” în care se afla apă plată.

Întrucât minorul plângea tare din cauza colicilor, mama lui a luat sticla în care se afla motorina, crezând că esta apă, a turnat într-o sticluță, după care a pus un plic de ceai pentru a-l da copilului să îl bea. După ce micuțul a băut o gură din acea sticluța a început să plângă puternic, moment în care aceasta a verificat de ce nu bea ceaiul și a constatat că în loc de apă a pus motorină. Cei doi părinți l-au luat pe copil și l-au transportat cu mașina proprietate personală la Spitalul Județean Suceava. Polițiștii au deschis dosar de cercetare în acest caz.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.