Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Politistii l-au prins in timp record pe ucigasul unui tata care venise din Anglia, sa fie alaturi de copii in prima zi de scoala

Publicat

in

Un tânăr de 32 de ani, din Vaslui, a venit din Anglia, de la muncă, să fie alături de copiii săi în prima zi de şcoală, însă nu a mai apucat. El a fost înjunghiat în gât, chiar în faţa curţii sale. Vecinii tânărului din Bârzeşti sunt terifiaţi la gândul că oricare dintre ei puteau să cadă victimă agresorilor. 

„L-a omorât, l-am găsit în şanţ. Când am venit eu, era în şanţ. L-au excitat şi mort, mort. Sânge pe stradă.”

„Când am ieşit din casa am auzit ţipete la deal. Am văzut doi care alergau după el, dar nu i-am cunoscut. Când am auzit ţipând mi-am dat seama, nu ştiu cine sunt cei doi şi de la ce a plecat întâmplarea asta.”

Medicii l-au găsit pe bărbatul de 32 inconştient, iar încercările lor de a-l salva au fost în zadar.

În scurt timp, zona a fost împânzită de poliţişti, care au început cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat. În câteva ore polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au reușit să dea de urma suspectului pe care l-au adus la audieri.

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.