Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Barbat batut cu pumnii si cu picioarele in cap

Publicat

in

Poliţiştii Secției de Poliție nr. 6 Negrești au reţinut doi bărbați, din orașul Negrești, respectiv comuna Todirești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Negrești au probat activitatea infracțională  a unui bărbat de 59 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui și a unui bărbat de 39 ani, din comuna Todirești,  bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

În cursul zilei de 22 septembrie a.c., cei doi bărbați, în timp ce se aflau pe terasa unui bar din satul Huc, comuna Todirești, județul Vaslui, au lovit cu pumnii în zona capului un bărbat în vârstă de 49  ani, din aceeași localitate. Persoana vătămată, în timp ce se afla prăbușită pe sol, a continuat să primească lovituri cu picioarele din partea celor doi agresori, fiind lăsată în stare de inconștiență.

În aplanarea conflictului au intervenit alți doi bărbați din localitatea Huc, care, la rândul lor, au fost amenințați cu moartea de către bărbatul în vârstă de 39 ani.

La data de 25.09.2019, față de cei doi agresori, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Adriana ADAM

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.