Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O adolescentă şi-a pus prietenii să violeze o altă fată, furioasă că iubitul a părăsit-o

Publicat

in

Poveste halucinantă în Zalău. O fată de 16 ani a fost bătută, umilită şi violată, iar suspectul principal este un tânăr de 19 ani, ajutat de o adolescentă care a ar fi pus totul la cale, din răzbunare, la ideea unei alte fete.

Până se vor lămuri toate acuzaţiile, doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Surse din ancheta spun că o adolescentă, furioasă ca iubitul a părăsit-o pentru faţă de 16 ani, ar fi plănuit scenariul diabolic.

A atras-o la periferia Zalaului seara, acolo unde băiatul de 19 ani şi prietena acestuia au bătut-o pe adolescentă, spun procurorii, apoi tânărul a violat-o.

Au lăsat-o să plece apoi spre acasă, aproape dezbrăcată. În stare de şoc, fata a zărit un echipaj de poliţie aflat în patrulare, le-a făcut semn agenţilor să oprească şi le-a povestit tot ce s-a întâmplat.

După numai 15 minute, suspecţii au fiost prinşi chiar în locul unde victima susţinea că a fost agresata şi abuzata sexual. Magistraţii vor decide joi dacă cei doi vor fi arestaţi preventiv – pentru viol, loviri şi alte violente.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.