Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un Porsche Cayenne a intrat cu 160 de km/oră într-un troleibuz. Sunt 26 de victime, inclusiv un copil de 13 ani

Publicat

in

Un accident înfiorător s-a produs în Chişinău, după ce şoferiţa unui Porsche Cayenne a intrat cu viteză într-un troleibuz plin cu oameni, care urma să oprească în staţie. În urma impactului devastator, o persoană a murit şi alte 25 au ajuns la spital. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Nenorocirea s-a produs ieri, în jurul orei 14:00, la intersecţia străzilor Alba Iulia şi Onisifor Ghibu, într-o zonă aglomerată din sectorul Buiucani.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Potrivit martorilor, bolidul circula cu viteză excesivă, ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit troleibuzul care urma să oprească în staţia plină cu oameni.

Impactul a fost teribil. Autoturismul Porsche Cayenne s-a făcut zob, partea din faţă fiind practic distrusă. Pasagerul din dreapta a decedat pe loc, iar şoferiţa a fost spitalizată în stare gravă.

Martorii spun că bolidul ar fi avut o viteză de 160 de kilometri la oră.

Lovitura a fost atât de puternică încât troleibuzul a fost aruncat pe trotuar, uşa din spate vehiculului fiind efectiv smulsă.

Martorii povestesc scene îngrozitoare

Pasagerii din troleibuz, dar şi oamenii care se aflau în zonă au povestit scene teribile.

„Eram afară, stăteam de vorbă și am auzit cum o mașină se deplasa cu viteză excesivă spre strada O. Ghibu, aproape că zbura. După aceea am auzit o lovitură și când am fugit spre intersecţie am văzut troleibuzul accidentat”, a explicat o femeie.

Un alt martor spune că bolidul nu a frânat înainte de impact şi circula cu viteză.

„O fată era în stare tare gravă, dinții rupți”, a spus bărbatul. 

„Mașina venea cu viteză mare din vale. Troleibuzul mergea regulamentar. Şi drept cu viteză în troleibuz, troleibuzul mai să se întoarcă”, a explicat altcineva.

Coliziunea a fost atât de puternică încât uşa din spate a troleibuzului a fost smulsă.

„Eram în spatele troleibuzului, stăteam lângă ușă, iar după ce ne-a lovit am zburat cu tot cu ea. Ne-a lovit pe neașteptate și ne-a aruncat în drum. Ușa de la troilebuz a zburat și am ajuns în drum”, a povestit una dintre victimele teribilului accident.

Un mort şi 25 de răniţi, inclusiv un copil de 13 ani

În urma accidentului, o persoană a murit şi alte 25 au fost rănite, inclusiv un copil de 13 ani.

„Apelul la 112 a fost recepționat la orele 14 și opt minute. Din prima informație cunoaștem că s-a tamponat un troleibuz și un autovehicul de model Porsche Cayenne”, a declarat pentru publika.md Liliana Puşcaşu, ofițer de presă IGSU.

Majoritatea persoanelor rănite sunt pasageri din troleibuz.

Potrivit poliţiei, bărbatul din Porsche care a decedat nu avea cuplată centura de siguranţă.

Oamenii legii au făcut măsurători la locul accidentului şi urmează să stabilească circumstanţele exacte în care s-a produs nenorocirea. Totodată, vor fi ridicate şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din intersecţie. 

Şoferiţa din Porsche ar fi fost băută în momentul accidentului

Şoferiţa bolidului, o tânără de 33 de ani, este internată la spital în stare gravă. Ea se zbate acum între viață și moarte, după ce medicii au operat-o mai bine de patru ore.

„Starea pacientei este extrem de gravă, dar este în viață. Are traumatizată cutia toracică, picioarele, mâinile. Timp de patru ore medicii de la Urgentă au operat-o. I-au fost luate probe pentru a stabili dacă era în stare de ebrietate când conducea autoturismul”, a declarat pentru Sputnik Moldova medicul de la Urgentă Vasile Șovrug.

Potrivit unor internauți, șoferița ar fi fost băută atunci când conducea autoturismul. Se pare că nu este pentru prima dată când femeia urcă biată la volan. În mediul online a apărut un video cu un alt caz în care aceasta a urcat băută la volan.  Surse citate de Sputnik Moldova, tânăra a stat anterior după gratii în în penitenciarul pentru femei din cauza că a condus în stare de ebrietate. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.